Γιατί Su-Por?

Τα χειρουργικά εμφυτεύματα Su-Por της PORIFEROUS κατασκευάζονται από γραμμικό πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας. Λόγω της διασυνδεδεμένης δομής ανοιχτών πόρων, τα εμφυτεύματα Su-Por επιτρέπουν την ανάπτυξη του ιστού στο εσωτερικό τους. Η σκληρή φύση του υλικού επιτρέπει τη χάραξή του με κοφτερά αντικείμενα χωρίς να χάνεται η πορώδης δομή του. Τα εμφυτεύματα Su-Por είναι διαθέσιμα σε κομμάτια, φύλλα και προκατασκευασμένα ανατομικά σχήματα που προορίζονται για εφαρμογές κρανιοπροσωπικής ανακατασκευής και επιδιώρθωσης κρανιοπροσωπικών τραυμάτων. Επίσης τα χειρουργικά εμφυτεύματα Su-Por προορίζονται για την βελτίωση και αποκατάσταση του περιγράμματος της κρανιοπροσωπικής σκελετικής δομής.

Οι πόροι των εμφυτευμάτων Su-Por έχουν μεγάλο μέγεθος με μέσο όρο μεγαλύτερο από 100 microns και πορώδη όγκο της τάξης του 50%. Η κλινική εμπειρία καθώς και οι ζωικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο ιστός πράγματι αναπτύσεται στους ανοιχτούς πόρους του πορώδους πολυαιθυλενίου. Η κλινική σημασία του εσωτερικά ανεπτυγμένου ιστού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την εφαρμογή και το σημείο του εμφυτεύματος. Οι μελέτες βιοσυμβατότητας σε invitro αλλά και invivo συνθήκες έχουν επιδείξει ότι τα εμφυτεύματα Su-por δεν έχουν παρατηρούμενες συστημικές ή κυτταροτοξικές επιδράσεις.

Η επιτυχία κάθε εμφυτεύματος εξαρτάται από τον προσεχτικό χειρισμό και την σωστή χειρουργική τεχνική. Τα πορώδη υλικα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε μόλυνση από μικροοργανισμούς ή ξένη ύλη. Για το σκοπό της μείωσης της πιθανότητας μόλυνσης κατά την προεγχειριτική διεργασία, πρέπει να χρησιμοποιείται το υψηλότερο επίπεδο αντισηπτικής φροντίδας. Τα εμφυτεύματα γι αυτό το λόγο πρέπει να παραμείνουν στη θήκη προστασίας τους μέχρι να προετοιμασθεί το σημείο τοποθέτησής τους.

Οι επιλογές ανάμεσα σε ένα πλήθος ανατομικών σχημάτων, φύλλων και σφαιρών περιλαμβάνουν:

  • Προσχηματισμένα εμφυτεύματα για το πηγούνι, τα ζυγωματικά, το χείλος, το μέσο του προσώπου και τη γνάθο.
  • Επιδιορθωτικά σχήματα για τραυματικά ελαττώματα.
  • Φύλλα και σχήματα για την επιδιόρθωση του πυθμένα και των τοιχείων του κόγχου.
  • Σφαίρες και κωνικά εμφυτέυματα του κόγχου για εγχειρήσεις εξόρυξης ή εκκένωσης του βολβού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες.

© Vassardanis International Prosthetics 2018